Gıda bayileri kurallara uysun

Gıda bayileri kurallara uysun

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, il genelinde bulunan gıda ve yem şubelerinin denetimlerinin artırıldığını söyledi. Kırbaş, Şehirde bulunan bayilerin kurallara uyması gerektiğini bildirdi.

174 HATTINA BİLDİRİLMELİ

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş yaptığı açıklamanın devamında, ? Kırıkkale ilimiz genelinde 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Ve Yem Şubesi Kontrol görevlileri tarafından denetimlerimiz, üretim, tüketim ve satış yerlerinde titizlikle ve aralıksız olarak yürütülmektedir.  Her şahıs gıda denetçisi gibi hareket ederek gördüğü olumsuzluğu adres belirterek, 7 gün 24 saat Alo Gıda 174 hattına bildirerek veya Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvurarak denetime gerekli katkıyı sağlamalıdır.?

GECE DENETİMLERİ YAPILDI

?İlimiz sınırları dahilinde alkollü içecek satışı yapan yerler ile akşam saatlerinde üretim, tüketim ve satış yerlerinde Müdürlüğümüz gıda ve yem şubesi gıda denetim elemanlarınca 05.12.2012 tarihinde genel denetim ve kontrol amacıyla mesai saati dışında gece gıda denetimleri yapılmıştır. Denetim sonucunda işletmelere 5996 sayılı kanun kapsamında uyulması gereken kurallar anlatılmıştır. Kanuna uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı bildirilmiştir? dedi.

1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!