Geyik"Enflasyonla Mücadele Meyvesini Veriyor"

Geyik

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, hükümetin enflasyonla mücadelede gösterdiği kararlılık ve radikal tedbirlerin sonuçlarının görülmeye başladığını belirtti.

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, yaptığı yazılı açıklamada, enflasyonla mücadele kapsamında atılan adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geyik, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla başlattığı ekonomik kampanyalara destek veriyoruz. Oluşan yeni atmosferle 2024 yılının ikinci çeyreğinden itibaren enflasyonda artışın duracağını şimdiden öngörebiliyoruz” dedi. 

İş dünyası olarak öngörülebilir bir piyasa beklentisi içinde olduklarını ifade eden Geyik, bunu sağlamanın yolunun ise enflasyonla mücadeleden geçtiğini dile getirdi. 

Ekonomi çevreleri için “Güvenli liman Türkiye”nin önemine işaret eden ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik açıklamasında, “Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’ın gayretleri ve yakın takibi ile gıda, emlak, otomobil gibi kamuoyunun sıklıkla gündeme getirdiği konular başta olmak üzere pekçok alana çekidüzen geldiğini takip etmekteyiz. Söz konusu kararlı politikaların, radikal önlem ve uygulamaların devam edeceğine inancımız tamdır. Emlak ve otomobil fiyatlarını şişiren ilan uygulamalarının önünün kesilmesi ve haksız rekabete yol açan firmaların yakından takip edilmesi ciddi adımlar olmuştur. Taşların yerine oturmasından memnuniyet duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız