Gereksiz, yersiz ve faydasız bir seçim

Gereksiz, yersiz ve faydasız bir seçim

KUŞOĞLU ?TÜRKİYE 15 YILDIR SUNİ GÜNDEMLERLE UYUTULUP, BİR ORTADOĞU ÜLKESİ GİBİ KENDİ İÇİNDE SAVRULUP DURUYOR. BAŞKANLIK DA GELİRSE, BU SAVRULMA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YARATIR?

KUŞOĞLU ?TÜRKİYE 15 YILDIR SUNİ GÜNDEMLERLE UYUTULUP, BİR ORTADOĞU ÜLKESİ GİBİ KENDİ İÇİNDE SAVRULUP DURUYOR. BAŞKANLIK DA GELİRSE, BU SAVRULMA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR YARATIR?

Gereksiz, yersiz ve faydasız bir seçim

CHP Ankara Milletvekili hemşerimiz Bülent Kuşoğlu, yargının en üst kademesi olan Anayasa mahkemesinin Erdoğan´ın kontrolünde olan bir yargı kuruluşu olduğunu söyledi.  Partilerinin referandum konusunu Anayasa Mahkemesi´ne götürmediklerini belirten Kuşoğlu, yargıya güvenmediklerini belirterek, ?Anayasa Mahkemesi´ni Erdoğan yönetiyor, iptal kararı için gitmedik. Biz milletimize güveniyoruz, 16 Nisan´da hayır çıkacak? dedi.

YARGI TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ OLMALI

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, gazetemizi ziyaret ederek yaklaşan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye´nin tek adam diktatörlüğüne götüren referandumun 16 Nisan´da millet tarafından ret edileceğini belirten Kuşoğlu, anketlerin hayır yönünde olduğunu ve bunu hükümetin bildiğini söyledi. Türkiye´de hukukun üstünlüğünün son yıllarda yerle bir edildiğini belirten Kuşoğlu, tarafsız olması gereken yargının en üst kademesinin taraflı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yönetildiğini iddia etti.

BİZ MİLLETE GÜVENDİK AYM´YE GİTMEDİK

Partilerinin referandum konusunu Anayasa Mahkemesi´ne götürmediklerini belirten Kuşoğlu, yargının en üst kurumuna güvenmediklerini belirterek, ?Anayasa Mahkemesi´ni Erdoğan yönetiyor, iptal kararı için gitmedik. Biz milletimize güveniyoruz, 16 Nisan´da hayır çıkacak? dedi.  Referandumda Evet çıkması halinde seçilecek olan milletvekillerinin bir öneminin ve ağırlığının kalmayacağını belirten Kuşoğlu, parlamenter sistemin yok edileceğini ve Erdoğan´ın Milletvekili olmayan birini Bakan olarak atayabileceğini bildirdi.

BU ÜLKENİN HALİ NE OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ülkeye Bakan olarak Ali Ağaoğlu´nu atayabileceğini örnek gösteren Kuşoğlu, ülkeye Esed ve Aliyev diktatörlüğünü getirmek istediğini belirterek, ?Yarın Emine Erdoğan´ı başkan yardımcısı yaparsa, Yiğit Bulut´u yardımcısı yaparsa, bu ülkenin hali ne olacak´ dedi. 18 maddelik anayasa paketinde insanların sorunlarını çözecek, ülkenin sorunlarını bitirecek bir maddenin olmadığını açıklayan Kuşoğlu, Evet´i anlatamayan AKP vekillerinin Hayır verenleri terörist olarak ilan ettiğini belirtti.

TERÖRİST BAŞI GİZLİDEN GİZLİYE EVET´İ DESTEKLİYOR

Öte yandan Kandil´de ki teröristin de gizliden gizliye Evet´i desteklediğini belirten Kuşoğlu, Hayır verenlere terörist diyen zihniyetlerin gizliden gizliye İmralı ile görüştüğünü ve Evet konusunda fikir alışverişinde bulunduğunu iddia etti.  Türkiye´nin suni gündemlerle 15 yıldır yönetildiğini, saçma sapan işlerin yapıldığını belirten Kuşoğlu, dış politika, ekonomi, terör, istikrar gibi hükümetlerin temel görevlerinin hepsinde AK Parti´nin başarısız olduğunu bildirdi.

VAH MİLLETİMİN HALİNE

Saçma sapan gündemlerle bir Ortadoğu ülkesi gibi kendi içimizde savrulduğumuzu belirten Kuşoğlu, KHK kararlarıyla ülkenin milli servetinin varlık fonuna devredildiğini ve buranın başına da jöleli lakaplı Yiğit Bulut´un getirildiğini kaydederek, ?Eğer evet çıkarsa, vah milletimin haline? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı