Gerekli desteği sağlarız

Gerekli desteği sağlarız

TRANS-ANADOLU DOĞALGAZ BORU HATTI PROJESİYLE AVRUPA´YA DOĞALGAZ ULAŞACAK

TRANS-ANADOLU DOĞALGAZ BORU HATTI PROJESİYLE AVRUPA´YA DOĞALGAZ ULAŞACAK

Gerekli desteği sağlarız

Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Gizem Kunt Başkanlığındaki Trans-Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) heyetini makamında kabul etti.

ÇALIŞMA HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Vali Yardımcısı Sait Özkılınç´ın da hazır bulunduğu kabulde, heyet üyeleri tarafından Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi kapsamındaki ?TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları ?hakkında Heyet başkanı Kunt tarafından Vali Haktankaçmaz´a bilgi sunuldu.

BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) Projesi ile Azerbaycan Şah Deniz-2 sahasında çıkarılacak doğalgazın, Türkiye üzerinden Avrupa´ya ulaştırılması ve Türkiye iç pazarında kullanılmasının amaçlandığı, TANAP Projesinin inşaat aşamasında; yerel nüfus için sürdürülebilir kalkınma alanı oluşturulacak.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gizem Kunt, ?Yaşam kalitesinin gelişimine destek vermek amacıyla  ?TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları? kapsamında bir Hibe Çağrısına çıkılacağının ifade edildiği sunumda, hibe içeriği, kuralları, başvuruların nasıl yapılacağı, uygun başvuru sahipleri, başvuru değerlendirmesi yapılacak.?

TOPLANTI PLANLANIYOR

Uygulama süreçleri hakkında potansiyel faydalanıcılara ve bölge halkına bilgi vermek amacıyla, İlimizde 06.03.2017 tarihinde ?Sosyal ve Çevresel Hibe Bilgilendirme Toplantısı? düzenlenmesi planlanıyor. Vali Haktankaçmaz da, Ülkemiz için büyük bir öneme haiz Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında yapılacak çalışmalara gerekli katkı ve destek verilecektir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü