Gereken cevap verilmeli

Gereken cevap verilmeli

MİSLİYLE KARŞILIĞINI BULMALI

Gereken cevap verilmeli

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak artan terör olaylarını kınadı ve ?Birlik ve kardeşliğimize yönelik saldırılara gereken cevap verilmelidir? dedi.

İHANET SÜRECİNE DÖNÜŞTÜ

Çözüm sürecinin tam bir ihanet sürecine dönüştüğünü kaydeden Şube Başkanı Karabacak, teröre gereken darbenin vurulması gerektiğini ifade etti.  Karabacak yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Yıllardır ülkemizi bölmeyi amaçlayan ve dış güçlerin maşası olarak varlığını sürdürme gayretinde olan terör örgütü verilen mücadele sonunda bitme noktasına getirilmiş, ancak siyasi iktidarın,  terör bitecek, kucaklaşma başlayacak, örgüt silah bırakacak söylemleri ile başlatılan bu süreç tam anlamıyla terör örgütüne can suyu olmuş ve bu alçakları yeniden palazlandırmıştır.?

BİRBİRİ ARDINA SALDIRI

?Vahşet, kan, göz yaşı projelerine Türkiye´yi de dahil etmeyi planlayan şer odakları yine düğmeye basmış ve geçtiğimiz günlerden itibaren güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar birbiri ardına başlamıştır. Son olarak, Diyarbakır´ın Lice ilçesinde ve İstanbul Gezi Mahallesinde yaşanan saldırı da iki askerimiz, bir polis memurumuz şehit olurken, dört askerimiz ise yaralanarak tedavi altına alınmıştır. Şehit askerlerimize ve polis memurumuza yüce Allah´tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize ise acil şifalar temenni ediyoruz.?

MİSLİYLE KARŞILIĞINI BULMALI

?Bu noktada esas olan  siyasi iradenin yaşanan bu saldırılar ve gelen acı haberler karşısında artık net ve kesin adımlar atması gerektiğidir. Kendi başlattıkları ve kucaklaşma dedikleri bu sürecin bittiği ve tamamen bir yutturmaca dan ibaret olduğu aşikardır. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerçeği apaçık bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. İdareciler, askerimize, polisimize ve tüm kamu görevlilerimize yönelik artan saldırılar ve tehditlere karşı net ve kesin tedbirler alarak harekete geçmeli ve bu milletin yüreğine su serpmelidirler. Milletimizin huzur ve kardeşliğine yönelik bu saldırılar tıpkı yöneticilerimizin söylemlerinde olduğu gibi misliyle karşılığını bulmalıdırlar. Şayet bu kalleş saldırılara yönelik gerekli tedbirler alınmaz ve müdahaleler yapılmazsa,  bu ateşin kıvılcımlarının tüm ülkeyi bir yangın yerine çevirmesi hiç te uzak bir ihtimal değildir.?

SALDIRILARA FIRSAT VERİLMEMELİ

?Bu alçak saldırılarla Türk milletin birlik ve bütünlüğünü hedef alan eşkıyaya karşı gün birlik ve beraberlik günüdür. Necip Türk milleti kendi huzur ve güvenliğine yönelik bu saldırılara fırsat vermeyecek, et ve tırnak misali birbirinden ayrılmadan geleceğe yürüyecektir. Türkiye Kamu-Sen il temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şubesi adına Diyarbakır´ın Lice ilçesinde ve İstanbul Gezi Mahallesinde yapılan hain terörist saldırıyı bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar, başta şehitlerimizin aileleri ve yakınları olmak üzere tüm Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ