Gerek, Eskişehir´e gidiyor

Gerek, Eskişehir´e gidiyor

BAZI İL MÜFTÜLERİ MERKEZE ALINDI

Gerek, Eskişehir´e gidiyor

Diyanet İşleri Başkanlığı il müftüleri kararnamesi, Resmi Gazetede yayımlandı. Kararnameye göre Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek Eskişehir´e, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Şahin Yıldırım ise Kırıkkale İl Müftülüğüne atandı.

BAZI İL MÜFTÜLERİ MERKEZE ALINDI

Müftüler kararnamesiyle Kırıkkale, Bolu, Bitlis, Hakkâri, Osmaniye gibi bazı il müftüleri görev yaptıkları illerden başka illere atanırken bazı müftüler de merkeze alırdı. Başbakan Yardımcılığından gönderilen ve 8 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Müftüler Kararnamesiyle birçok ilin müftüsünde değişikliğe gidildi.

BENİM İÇİN ASLOLAN GÖREVİMİ İYİ YAPMAK

Uzun süredir Kırıkkale´de görev yapan Müftü Bekir Gerek kararname ile ilgili kendisi için aslolanın öncelikle görevini en iyi yapmak olduğunu söyledi. Bunu da görevi süresince Kırıkkale´de ortaya koymaya çalıştığını belirterek ?Büyüklerimiz böyle uygun görmüş, verilen vazife bizim için kutsaldır Türkiye´mizin her karış toprağı bizim vatanımızdır, vatanımızın her köşesinde vazifemizi en iyi yapmak bizim asli görevimizdir? dedi Gerek Kırıkkale´den son derece memnun olduğunu da söyledi.   

KARARNAME İLE ATANAN İL MÜFTÜLERİ

Kırklareli İl Müftülüğüne Hüseyin Demirtaş, Şırnak İl Müftülüğüne Ramazan Tolan, Osmaniye İl Müftülüğüne Ali Tahir Rızaoğlu, Mersin İl Müftülüğüne Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Mardin İl Müftülüğüne İsmail Çiçek, Elazığ İl Müftülüğüne Yusuf Sarıkaya, Ordu İl Müftülüğüne Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Zonguldak İl Müftülüğüne Rüstem Can, Sinop İl Müftülüğüne Ali Hayri Çelik, Uşak İl Müftülüğüne Eyüp Baldemir, Balıkesir İl Müftülüğüne Çanakkale İl Müftüsü İbrahim Öcüt.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü