Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorlar

Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorlar

YARDIM DERNEKLERİ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyorlar

Bir Umut Bir Işık Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ı makamında ziyaret etti. Akçay Kırıkkale'de Valilik ve Belediye'nin yanı sıra birçok yardım derneği bulunduğunu belirterek amacın gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu vurguladı.

ALLAH RAZI OLSUN

Bir Umut Bir Işık Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Filiz Dedebal ve dernek yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ı makamında ziyaret etti. Derneklerinin Kırıkkale'de ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olduğunu belirten Dedebal faaliyetleri hakkında Akçay'a bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçay, ‘Kırıkkale'de Valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kırıkkale Belediyesi'ne ait Sosyal Konsey ve sizin gibi birçok yardım eden derneklerimiz var. Bu kuruluş ve derneklerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar, Allah hepsinden razı olsun' şeklinde konuştu.

DERNEKLERE İŞ DÜŞÜYOR

Başkan Akçay, ‘Kırıkkale'de bir ihtiyaç sahibi olduğu bilindiği zaman herkes ona yardım ediyor. Ama bazı ihtiyaç sahiplerine ulaşılamıyor. Önemli olan kimsenin ulaşamadığı ihtiyaç sahiplerine ulaşmak. Bu noktada da sizin gibi derneklere iş düşüyor. Dernek olarak sizler kimsenin ulaşamadığı ihtiyaç sahiplerine ulaşmalısınız. Çok şükür Ak Parti 12 yıldır iktidarda ve nice yardımlar yapıyor. Eskiden kişi anne babasına bakmazken şimdi devlet yaşlı anne babasına bakana para yardımında bulunuyor. Bizde göreve gelirken vatandaşların işini Allah rızası için yapmak için geldik ve Allah rızası için görevimizi yapıyoruz' dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü