Gerçek değil tatbikat!

Gerçek değil tatbikat!

KURUMLARDA YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATLARI SÜRÜYOR

Gerçek değil tatbikat!

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, müdürü olduğu kurumda gerçekleştirilen yangın söndürme tatbikatına bizzat katıldı ve eline yangın söndürme tüpünü alarak tatbikatta yangını kendisi söndürdü.

KURUMLARDA YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATLARI

Kurumlarda yangın söndürme tatbikatları aralıklarla devam ediyor. Kamu kurumu çalışanlarına yangın anında neler yapılması gerektiği anlatılırken, aynı zamanda tatbikat da yapılarak yangın söndürme işlemi fiili olarak gerçekleştiriliyor. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü´nde de yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Personele önce yangın anında neler yapılması gerektiği anlatıldı, ardından ise avluda tatbikat gerçekleştirildi.

HEM ANLATTI, HEM UYGULADI

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´un bizzat katıldığı seminer ve tatbikatta Uzun, yangın söndürme tüpünü alarak kontrollü şekilde yakılan ateşi söndürdü. Yangını söndürmede başarılı olan Uzun, personele yangın anında nasıl davranılması gerektiğini fiili olarak hem gösterdi ve hem de anlattı. Uzun, ?Sağlık Müdürlüğümüz Sivil Savunma birimimizce personele yönelik bilgi ve duyarlılığı arttırma amacıyla hazırlanan ?yangın´ (bina içi ve dışı olası yangın ve müdahale) konulu sunuma katıldık. Ardından yangına müdahale ve yangın tüplerinin kullanımı ile ilgili bilgilerimizi tazeleyip pratik yaptık? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü