Gerçeği yansıtmıyor

Gerçeği yansıtmıyor

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir temayül yoklaması ile ilgili bazı haber sitelerinde çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek sözde temayül sonuçlarının açıklandığı bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını, sonuçları kendileri de dahil kimseni

İTİBAR ETMEYİN

Hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklamasının akşamında yerel bir haber sitesinde yer alan haberde temayül sonuçları açıklanmıştı. Sözde sonuçların gerçeği yansıtmadığını belirten İl Başkanı Mehmet Demir, temayül sonuçlarının kapalı bir şekilde genel merkeze gittiğini, sonuçların burada 11 kişilik bir heyet tarafından inceleneceğini söyledi. Kendilerinin dahi sonuçlar hakkında fikir sahibi olmadıklarını belirten Demir Facebook hesabından habere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

 

Mehmet Demir : “Bazı yerel haber sitelerinde temayül yoklaması sonuçlarıyla ilgili aslı astarı olmayan haberler çıkmıştır. Bu gibi haberlere itibar edilmemeli, kamuoyu yanlış yönlendirilmemelidir. Sonuçları biz dahil kimsenin bilmesi mümkün değildir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız