Genelge gelmeyince çiftçi mağdur oldu

Genelge gelmeyince çiftçi mağdur oldu

Kırıkkale?deki çiftçilerin Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının 1 yıl ertelenmesi genelgesinin çıkmaması köylüleri mağdur etti.

ÇİFTÇİ HACİZ BEKLİYOR

Ziraat Bankası?na ve Tarım Kredi Kooperatiflerine tarla borçlarının ödenmediğinden haciz işlemlerinin başlatılacağını açıklayan Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk, bu yıl Kırıkkale?de kuraklığın yaşandığını, Kırıkkale?nin ileri gelenlerin ek genelgeyle şehrin kuraklık kapsamına alındığını söyledi. Borçlarını ödeyemeyen çiftçiler, haciz karşı karşıya kaldı. Gübre alamayan bazı çiftçiler ekinlerini gübresiz ekmeye başladı. Alınan bilgilere göre, Bakanlar Kuruluna sunulan genelgenin en kısa zamanda çıkması bekleniyor.

ÇİFTÇİLER MAĞDUR

Alınan genelgenin Resmi Gazete yayınlanmadığını ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ile de bulunan Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatiflerine gönderilemediğini açıklayan Öztürk, ?Bunun üzerine çiftçilerimiz mağdur duruma düştü. Çiftçi ne yapacağını şaşırdı.  Genelgenin çıkmasında Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay, milletvekillerimiz Ramazan Can, Oğuz Kağan Köksal ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, büyük emekleri dokundu. Kendilerine teşekkür ediyorum.? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı