Genel Sağlık Sigortası değişiyor

Genel Sağlık Sigortası değişiyor

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 18 yaşına kadar her vatandaşın genel sağlık sigortasından yararlanabileceği bir yasa hazırlandığını belirterek, bu haktan talep etmeleri halinde Türkiye`de okuyan ya da Türkiye`de bir yılın üzerinde ikamet eden

GENSORU ÖNERGESİ 
Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale`ye gelen Can, partisinin il başkalığında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Can, gelecek hafta TBMM`de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki gensoru ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay hakkındaki meclis soruşturması talebinin görüşüleceğini ifade ederek, "Bunları TBMM genel kurulunda görüşüp reddedeceğiz. Maalesef muhalefet meclisin muhakeme yollarından olan bu denetim sistemini sulandırdı. Bunlar genel kurulda reddedilecek" diye konuştu.
18 YAŞINA GELEN VATANDAŞ
Can, 18 yaşına kadar her vatandaşın genel sağlık sigortasından yararlanabileceği bir yasa hazırlandığını belirterek, bu haktan talep etmeleri halinde Türkiye`de okuyan ya da Türkiye`de bir yılın üzerinde ikamet eden yabancıların da yararlanabileceğini kaydetti.Ceza evlerinin durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Can, şunları kaydetti:
"Yerel seçimler süreci başlamadı. Partimizin bir takvimi var. Genel merkez bizi bilgilendirecek. O zaman müracaatlar olur. AK Parti`de adayların bol olacağını düşünüyorum. Son aldığımız seçim sonuçları ve kamuoyu yoklamaları gösteriyor ki bizim adayımız belediye başkanı olacak" diye konuştu.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü