Genel Merkezin kararını bekliyoruz

Genel Merkezin kararını bekliyoruz

". GENEL MERKEZİMİZ HANGİ KARARI VERİRSE BİZ O KARARIN ARKASINDAYIZ?

Genel Merkezin kararını bekliyoruz

CHP´liler bayramın ikinci günü bir araya geldi. İl Başkanı Ahmet Önal, törende yaptığı konuşmada koalisyon gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunarak, ?Biz Kırıkkale olarak büyük bir heyecanla genel merkezimizin vereceği kararı bekliyoruz. Genel merkezimiz hangi kararı verirse biz o kararın arkasındayız? dedi.

14 MADDELİK PLAN HATIRLATMASI

İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri partililerle bayramlaştı. Daha sonra açıklamalarda bulunan İl Başkanı Önal´ın gündeminde koalisyon gündemi vardı. Hükümet kurma çalışmalarında birinci tur görüşmelerin yapıldığını ifade eden Önal, ?Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 14 maddelik planını açıkladı. Bu çerçevede herkes ile görüşebileceğini koalisyon kurmaya uzak durmadığını çözümsüzlüğün taraf olmadığını belli etti. Bu anlamda biz Kırıkkale olarak büyük bir heyecanla genel merkezimizin vereceği kararı bekliyoruz. Genel merkezimiz hangi kararı verirse biz o kararın arkasındayız? şeklinde konuştu.

ERKEN SEÇİME HAZIRIZ

Koalisyon olmaz ise erken seçime hazır olduklarını belirten Başkan Önal, ?İlk göreve geldiğimde seçim startını vermiştim. Bizim erken seçim ve koalisyondan bir korkumuz yok. Koalisyon kurulamazsa erken seçime bomba gibi hazırız. Biz kendimize geldik ve öz eleştirimizi yaptık. Nerede doğru, nerede yanlış yaptığımızı tespit ettik. Koalisyon kurulmazsa bu kadro daha da genişleyerek seçime hazır. Kırıkkale olarak CHP olarak bizim bir korku ve kaygımız yok. Bekleyip göreceğiz? dedi.

AK PARTİ VE CHP´Yİ ZİYARET ETTİLER

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Tonga CHP İl Başkanlığına gelerek burada bulunan İl Başkanı Ahmet Önal ve partililerin bayramını kutladı. CHP´liler daha sonra AK Parti ve MHP´yi ziyaret ederek bayramlaştılar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ