Genel Başkanımızı eleştiren en az onun seviyesinde olmalı

Genel Başkanımızı eleştiren en az onun seviyesinde olmalı

CHP İL BAŞKANI SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Genel Başkanımızı eleştiren en az onun seviyesinde olmalı

CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´ın Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Önal ?Kadın haklarını savunduklarını iddia edenler kendi liderlerinin miting alanlarında kadına ikinci sınıf vatandaş söylemlerini görmezden geliyorlar? dedi.

ASILSIZ SÖYLENTİLER

Önal ?Bugün sözde kadın haklarını savunduğunu iddia edenler, peşinde koştukları liderlerinin kadınlarımızı ikinci sınıf vatandaş sayma söylemlerini, miting alanlarında Berkin Elvan´ın annesini yuhalatmasını, yoksul bir çiftçiye ananı da al git demelerini ya da ihale verdikleri iş adamlarının milletimize küfür etmelerini, hangi düzey ve kaliteyle açıklıyorlar? dedi.  

KENDİ ATADIKLARI BÜROKRAT

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Genel Başkanımızın siyasi üslubunu eleştiren AKP temsilcileri kendi atadıkları bir bürokratın, MKE´nin göz bebeği Milli Piyade Tüfeğinin projesini para karşılığı satmaya kalkmasını, devletin gizli bilgilerini sızdırmasını, acaba hangi kalite ve siyaset tarzıyla açıklamaktadırlar. Üstelik kendi aileleri devlet kadrolarında bir gün de en üst tepelere atanırken, siyasi ahlak ve düzey konusunda bu kadar hassas davrandılar mı? Bu durumu gerçekten çok merak ediyoruz. Ülkemizin yetiştirdiği en iyi hesap uzmanlarından olan, Genel Müdürlüğünü yaptığı Sosyal Sigortalar Kurumuna çağ atlatan, ağabeyinin İzmir Büyükşehir Belediyesinde bekçi olarak çalışmasından gurur duyan, hiçbir akrabası yolsuzluğa bulaşmamış olan Sayın Genel Başkanımızın siyaset üslubunu eleştirenlerin en az Genel Başkanımızla aynı düzeyde olması gerektiğini bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz.?

MUHTARIN HAKARET İÇERİKLİ SÖZLERİ

?Bununla birlikte aldığımız bilgilere göre AKP İl Başkanı tarafından düzenlenen yemekte bir mahalle Muhtarı, Genel Başkanımız hakkında hakaret içerikli sözler söylediğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu işin takipçisiyiz ve böyle bir olay yaşanmışsa bu zat hakkında gerekli işlemleri de başlatıp konu hakkında da Genel Merkezimize bilgi vereceğiz. Gerçekten kamu görevlisi olarak her türlü siyasi görüşten oy alan kişilerin bir siyasi partiye bu denli yakın durmalarını üzülerek izliyoruz. Ayrıca Kırıkkale´mizin ve ülkemizin içinde bulunduğu bu kutuplaşmış ortamdan uzaklaşmasının tek yolunun da samimiyet olduğuna inanıyoruz.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız