Gençlik ve cami bir bütün olmalı

Gençlik ve cami bir bütün olmalı

Her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanılan Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

KONFERANSLAR VERİLİYOR

Etkinlik kapsamında Kırıkkale Müftülüğü okullarda bir dizi konferanslar düzenledi. Bu bağlamda Kırıkkale Fen Lisesi’nde “Cami ve Gençlik” konulu bir konferans düzenlendi. Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından verilen konferansa İl Müftü Yardımcısı Mustafa Turan, okul müdürü Nusret Kılıç, okul öğretmenlerinden Refik Sungurtaş, Meryem Ercan, Melike Arslan, Sevim Akgünlü ve öğrenciler katıldı.

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ EŞLİĞİNDE

Önce Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi izlendi. Daha sonra il Müftüsü Bekir Gerek, gençliğin ve caminin önemini belirterek. “Gençlik ve Cami”nin ayrılmaz bir bütün ve gençlikte yapılan ibadetlerin Allah katında daha değerli olduğunun altını çizdi. “Peygamberimizin kıyamet gününde, Allah’ın himayesinden başka hiçbir himayenin bulunmadığı kıyamet gününde, Allah’ın ibadetle yetişen genci özel himayesinde gölgelendireceği” hadisiyle gençleri müjdelendirdi. Daha sonra İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından öğrencilere “Cami ve Genç” isimli kitap hediye edildi. Program sonunda okul müdürü Nusret Kılıç okula teşriflerinden ve verdikleri konferanstan dolayı İl Müftüsü Bekir Gerek’e teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü