Gençlik Spordan tanıtım stantları

Gençlik Spordan tanıtım stantları

Gençlik ve Spor Bakanlığının tanıtımını ve Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi vermek için ilimizde bulunan 24 Liseden 14`üne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tanıtım stantları açıldı.

TANITIM YAPILIYOR

Bakanlığın proje ve faaliyetlerinin gençlere tanıtımı amacıyla ilimizde bulunan liselerde stantlar kurularak Seyyah Ulu Çınarın İzinde Projesi, Gençlik Treni Projesi, Doğa ve Deniz Kamplarının tanıtımı yapılıyor. Ayrıca Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi veriliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığına ait tanıtım cd leride öğrencilere izlettiriliyor. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Atatürk Anadolu Lisesine açılan tanıtım standına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Ünlü, Haziran ve Eylül aylarında yapılmış olan Seyyah Uluçınarın İzinde Projesi ile Doğa ve Deniz Kamplarına bu yıl 575 kişi gönderdikleri 2013 yılında bu sayıyı 2 katına çıkarmayı planladıklarını belirterek Gençlik Merkezinde yeni açılan gitar, bağlama kurslarına davet etti.  Gençlik Merkezinde yürütülen faaliyetlerden yararlanmak isteyen öğrencilerin, Gençlik Merkezine üye olmaları gerektiğini belirten Ünlü tüm öğrencilere başarılar diledi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ