Gençlik kampları tanıtılıyor

Gençlik kampları tanıtılıyor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı`nın "Gençlik Kampları ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında bir alışveriş merkezinde stant açıldı.

 

81 İLDE AÇTIK

Gençlik Merkezi Müdürü Haluk Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın 81 ilde başlattığı "Gençlik Kampları ve Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında, toplumsal sorumluluk bilincinin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesinin hedeflendiği belirtti. Gençlerin topluma yararlı bireyler olması, paylaşma duygusunun artırılması, iletişim, özgüven, topluma karşı sorumluluk bilincinin pekiştirilmesi için çalışmalar yapıldığını vurgulayan Karahan, müdürlüğün vermiş olduğu tüm imkanları kullanarak gençlere en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade etti.

 

12-15 YAŞ ARASI

Karahan, 12 - 15 yaş grubunu öğrencilerin Aydın Kuşadası, Samsun 19 Mayıs, Hatay Arsuz, ve Mersin Silifke Deniz Kaplarına,16 - 22 yaş grubu öğrencilerin de Antalya Duacı, Bolu Aladağ, Kastamonu Yolkonak, Samsun Nebiyan, Manisa Kırkağaç, Karabük Ovacık, Kırşehir Kaman, Van Gevaş, Osmaniye Aslantaş ve Trabzon Düzköy`de bulunan Doğa Kamplarına gönderileceğini kaydetti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı