Gençlik kampları kamu kurumlarında tanıtıldı

Gençlik kampları kamu kurumlarında tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığının ücretsiz Gençlik Kampları tanıtımları için Valilikteki tüm birimlere, Kaletepe Vergi Dairesi, İl Kültür Müdürlüğü , Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesine gidilerek, Proje hakkında bilgiler verildi.

KAMPLARA GİDECEKLER
Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik Liderleri “ 12-15 yaş grubu aralığındaki gençlerimizin, Aydın Kuşadası, Samsun 19 Mayıs, Hatay Arsuz, ve Mersin Silifke Deniz Kaplarına gönderileceğini, 16-22 yaş grubu aralığında bulunan gençlerimizin ise Antalya Duacı, Bolu Aladağ, Kastamonu Yolkonak, Samsun Nebiyan, Manisa Kırkağaç, Karabük Ovacık, Kırşehir Kaman, Van Gevaş, Osmaniye Aslantaş ve Trabzon Düzköy’de bulunan Doğa Kamplarına gönderileceğini belirttiler.

 

TANITIM YAPILIYOR
Kırıkkale de yaşayan tüm gençlerin bu gibi projelerden faydalanması için her türlü fedakârlığı göstereceklerini, ilerleyen günlerde il ve ilçelerde tanıtım yapılmayan okulun kalmayacağını söylediler. Ücretsiz Doğa ve Deniz Kamplarına başvurular 5 Mayıs ve 6 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Kampların başvuruları www.kampbasvuru.gsb.gov.tr internet adresinden veya Kırıkkale Gençlik Merkezi’nden yapılabileceği kaydedildi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı