Gençlerin önünü kapatıyorlar”

 Gençlerin önünü kapatıyorlar”

KAPLAN`DAN ESKİ PARTİSİNE ELEŞTİRİLER

Gençlerin önünü kapatıyorlar”

MHP'den Belediye Başkan aday adayı olan ve partisinden istifa edip geçtiğimiz günlerde Ak Parti'ye geçiş yapan Av. Mustafa Murat Kaplan, MHP'de gençlerin önü tıkanıyor” dedi.

GENÇ OLMAMI BAHANE ETTİLER”

Yerel seçimlerde MHP'den Belediye Başkan aday adayı olan ve geçtiğimiz günlerde aday adaylarının da katılımıyla gerçekleşen Ak Parti İl Divan Toplantısında AK Parti'ye geçiş yapan Av. Mustafa Murat Kaplan Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Sekreteri Eyüp Aydın ile görüşen Kaplan MHP'nin kendisini sırf 34 yaşında genç olduğu için aday göstermediğini belirtti. Kaplan açıklamasında, O dönem aday adayı olduğumda benim aday olmamam için hiçbir neden yoktu, tüm şartlarım uymasına rağmen genç olmamı bahane edip aday göstermediler” dedi.

YENİÇERİ İDDİASI

Kaplan açıklamasının devamında, O zamanın Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri beni gördüğünde ‘Ülkeyi bu gençlere mi emanet edeceğiz' diyerek aday olmamı istemedi” diye konuştu. Ak Parti İl Sekreteri Eyüp Aydın, Ak Parti'de asla böyle bir şey söz konusu olmadığını aksine Ak Parti'nin gençlere daha çok önem verdiğini belirterek, Ak Parti vizyonu ve misyonu gereği gençlere ve kadınlara büyük önem veriyor. Bu ülke gençlere emanet ve bu gençler ülkemizi ve Ak Parti'yi kalkındıracaktır” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız