Gençlerin geleceği için yol açıyorlar

Gençlerin geleceği için yol açıyorlar

7. ORTA ANADOLU KARİYER ZİRVESİ

Gençlerin geleceği için yol açıyorlar

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi ve Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği 7. Orta Anadolu Kariyer Zirvesi düzenlendi.

KATILANLAR

Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonunda düzenlenen programa Türkiye'de adını duyuran başarılı insanlar katıldı. Kariyer gününde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eğitim ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Yakup Güzel, Girişimci İşadamı Baybars Altuntaş, Akbank T.A.Ş. Ankara Bölge Müdürü Ahmet Özoğul, Girişimci İşadamı Aybars Ünal ve Turkcell Global Bilgi İletişim Bireysel Operasyon Müdürü Uygar Türk Alışır,  iş ve hayat tecrübelerinin püf noktalarını öğrencilerle paylaştı.

DEĞERLİ BİREYLER YETİŞECEK

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, Orta Anadolu Kariyer Zirvesinde yaptığı açıklamada; Üniversite öğrencileri gelecek vizyonlarını çizerken konferans veren katılımcıların tecrübelerini, başarılarını örnek alarak iş hayatına atılacak ve yarınlarımızı yönetmeye aday olacaklar. Başarılı bürokrat, girişimci ve işadamlarından oluşan birbirinden değerli konuşmacıların sunumlarını geçtiğimiz senelerde olduğu gibi ilgiyle izleyerek kariyer planlarını buna göre yapmış ve hayatlarına artı değerler katmış olacaklardır.” dedi.

BİLGİ VERİLDİ

Kariyer Günleri, İş ve Meslek Danışmanları tarafından üniversite öğrencilerine kurum faaliyetleri, işgücü piyasası, iş arama becerileri, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama, Avrupa Birliği düzleminde iş arama ve Europass CV oluşturma konularında bilgi verilmesiyle sona erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü