Gençlerin önünü açmak bizim öncelikli görevimiz

Gençlerin önünü açmak bizim öncelikli görevimiz

Türkiye Atletizm Konfederasyonu Başkanı Fatih Çintımar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır'ı ziyaret etti. Bakır, sporda gençlerin önünü açmak gibi önemli bir görevleri olduğunu söyledi.

YEREL YÖNETİMLER SPORUN DESTEKÇİLERİ

Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Atletizm Konfederasyonu Başkanı Fatih Çintımar Türkiye’de iller arasında spor konusunda yarışı sağlamak adına birçok çalışma yaptıklarını ifade ederek, sporun en büyük destekçisinin yerel yönetimler olduğunun altını çizdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ise yaptığı konuşmada, Belediye olarak sporun gelişmesi ve yaygın hale gelmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

İŞİMİZ GENÇLERİN YOLUNU AÇMAK OLMALI

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır konuşmasının devamında, Kırıkkale’nin spor ve kültürel manada gelişime açık bir İl olduğunu ve bu konuda çalışmaların yapıldığını gördükçe mutlu olduklarını ifade etti. Bakır, “Spor, sosyallik ve kültürel manada büyük eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için bizler büyük olarak gençlerimizin yolunu açmamız gerekiyor. Sosyal sorumluluklarımızın farkında olmalıyız” dedi.

BELEDİYE SPORA BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ise yaptığı kısa konuşmada Kırıkkale Belediyesinin desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini iletti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a ayrıca bir teşekkür belgesi takdim edildi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ