Gençlerimizle ne kadar övünsek azdır

Gençlerimizle ne kadar övünsek azdır

ONLAR DA YAŞAMIN HER ALANINDA OLMALI

Gençlerimizle ne kadar övünsek azdır

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, engelli sporcuların gösterdiği azmin herkese örnek olması gerektiğini söyledi.  Spor kültürünün Kırıkkale´de her geçen gün arttığını belirten Haktankaçmaz, gençlerin boş vakitlerinde spor yapmaları gerektiğini açıkladı.

ONLAR DA YAŞAMIN HER ALANINDA OLMALI

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenecek olan ?2016-2017 Sezonu Oturarak Voleybol 1. Etap 2. Lig Müsabakaları? açılış töreni gerçekleştirildi. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, engelli sporcuların gösterdiği azmin herkese örnek olması gerektiğini söyledi.  Spor kültürünün Kırıkkale´de her geçen gün arttığını belirten Haktankaçmaz, gençlerin boş vakitlerinde spor yapmaları gerektiğini açıkladı.

YÖNETİCİ VE SPORCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, salonda bulunan sporcuların gösterdiği azmi takdir ederek başladığı konuşmasında, ?Engellere rağmen hayata tutunmanız, hiçbir engeli olmayan insanımıza örnek olacak davranışlar. Sizler bu müsabakalarda şampiyon olur ya da olmazsınız, ama sırf böyle bir faaliyetin içinde olduğunuz için insanımıza bu anlamda örnek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

KIRIKKALELİ SPORCULAR FİNALİN BİRİNCİSİ

Kırıkkale ili olarak bütün müsabakalara ev sahipliği yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Haktankaçmaz, ?Burada başta federasyon yardımcımız olmak üzere onun adıyla da bütün federasyonlara çağrı yapıyorum. Biz Kırıkkale olarak bu tür müsabakalara ev sahipliği yapmak ve bütün imkânları seferber etmek için hazırız. Kırıkkale´nin bu tür etkinliklere, faaliyetlere ihtiyacı var. Tabi bu tür etkinliklerin ilimizde düzenlenmesi Kırıkkale´nin sosyal, kültürel ve spor yaşantısına çok büyük renk katacaktır. Kırıkkale´mizin hem ulaşımı çok kolay, hem insanları çok sıcak. Ben bu anlamda, bu vesile ile hepinize başarılar diliyor, iyi olan kazansın diyorum? diye konuştu.

TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural bir konuşma yaptı. Vural´ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı İlhami Kılınçkaya da, üç etaplı olarak voleybol ligine başladıklarını ifade ederek sporculara başarılar diledi.

BAŞLAMA VURUŞU YAPILDI

Açılış konuşmalarının ardından Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Kılınçkaya tarafından Vali Haktankaçmaz´a şilt takdim edildi. Folklor ekibi tarafından yöresel halk oyunlarının da sergilendiği açılış programının tamamlanmasından sonra, Vali M. İlker Haktankaçmaz´ın başlama vuruşu yapmasıyla birlikte müsabakalar başladı.

SEYİRCİLER SALONU DOLDURDU

Kırıkkale, Ankara, Adana, Bolu, Gaziantep, Karaman, Konya ve Samsun illerinden sporcuların katıldığı 17 Ağustos Spor Salonundaki açılış törenine Vali M. İlker Haktankaçmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyon Başkan Yardımcısı İlhami Kılınçkaya, protokol üyeleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ