Gençlerimiz ülkenin kaderini etkileyecek

Gençlerimiz ülkenin kaderini etkileyecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Basri Hakan Hakyemez, bakanlığın gençler için önemli projeler yaptığını söyledi. Gençlerin spor yapmaları için önemli bir kaynak ürettiklerini belirten Hakyemez, gençlerin ülke kaderini etkileyeceğini bildird

GENÇLİK VE KARİYER SOHBETLERİ

Kırıkkale Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından `Gençlik ve Kariyer Sohbetleri` adı altında konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak katılan

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Basri Hakan Hakyemez,”Türkiye’nin en büyük zenginliği, gençlerimizdir” dedi.

Gençlerin spor alanındaki aktivitelere yönlendirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Kırıkkale Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, `Gençlik ve Kariyer Sohbetleri` adı altında başarılı bir konferansa imza attı. Fen Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonu`nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Basri Hakan Hakyemez, üniversiteli gençlere bakanlık olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

KIRIKKALE’YE YAKIN BİR BAĞIM VAR

Geçmiş yıllarda Kırıkkale Üniversitesi’nde 4 yıl bulunduğunu belirten Hakyemez, Kırıkkale’nin kendisi için çok ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Kırıkkale’yi kendi yuvası gibi gördüğünü belirten Hakyemez, “İnsanlarından, öğrencilerinden ve üniversitede görev alan hocalardan kaynaklanan durumdan dolayı Kırıkkale’ye yakın bir organik bağım var. Bunun için Kırıkkale adına gerekli bütün projeli çalışmaları değerlendirmeye alıyoruz” dedi.

 

GENÇLERİ DERT EDİNEN BİR İNSANIM

Kariyer planlamanın önemli bir kavram olduğunu vurgulayan Hakyemez, “Artık üniversitelerde kariyer planlamanın ilkokuldan başlaması gerektiğini belirtmemiz ve anlatmamız gerekir. Çünkü 20 yıllık akademik hayatım boyunca, 10 bin öğrencim oldu. Bu yüzden gençlerin daha iyi noktalara gelmesi için onları kendime dert edinen bir insanım. Şimdiden geleceğe yönelik temelleri atarak, mezun olduğunuz da gelecekte ne iş yapacağınızı bilmelisiniz” şeklinde konuştu.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ