Gençleri kötülüklerden uzak tutuyoruz

Gençleri kötülüklerden uzak tutuyoruz

Semerkand Grubu Hasret Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güventürk, dernek olarak eğitim, sağlık ve toplumun ihtiyaç hissettiği her türlü sosyal sorumluluk projelerine destek vereceğini söyledi. Güventürk, ahlaklı, milli ve manevi değerlere sahip çıka

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
Semerkand Grubu Hasret Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güventürk ve yönetim kurulu üyeleri kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Güventürk, dernekleri olarak eğitim, sağlık ve toplumun ihtiyaç hissettiği her türlü sosyal sorumluluk projesine destek verdiklerini söyledi. Milli ve manevi değerlere sahip, anne babasına ve yaşadığı topluma saygılı, vatanına milletine yararlı bireyler yetiştirmek istediklerini belirten Güventürk, bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını bildirdi. Gençlere yönelik önemli projelerin yapıldığını belirten Güventürk, gençler için erkek ve bayan okuma odalarının açıldığını kaydetti.

SEMERKAND’IN ÖNEMİ
Semerkand dergisi hakkında da bilgiler veren Güventürk “Bugüne kadar gelmiş dergilerin içinde her sene trajımızı artırarak şu an 174 bin abone satışına ulaştık. Yazarlarımız tarafından Türkçeye çevrilen dini, ilmi ve edebi 450 tane eserimiz var. Allah nasip ederse bu sayıyı artıracağız” ifadelerine yer verdi. Semerkand sesimizdir. Hiç eskimeyen hakikatin dile gelmesidir. Semerkand gerçek suçu nefsinde görendir. Sevgiden bir haberdir. Semerkand günahkara değil ama günaha düşmandır. Yaptığımız araştırmalarda elde ettiğimiz istatistikler de gösteriyor ki ülkemizde aile yapısı çatırdıyor.
Onun için evlilik okulları, annelik okulları açtık. Yuvanın kutsallığını, anneliğin faziletini bu okullarımızda öğreterek aile içi huzursuzlukların önüne geçmeye çalışıyoruz.

EVLATLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ
“Ayrıca günümüzde birçok tehlikeyle karşı karşıya kalan evlatlarımıza, gençlerimize gençlik merkezlerimizde sahip çıkıyoruz.
Değerlerin yaygınlaşması adına bu tip faaliyetler bizlerin yarınları adına büyük önem arz ediyor. Burada hayatı anlamlı kılmak için ciddi gayretler sarf ediliyor. Hayata bakış güzelleşiyor, yaygınlaşıyor. Sıkıntısı olan insanlarımıza el uzatmanın yollarını beraber bulacağız. Bananecilik değil, güzellikler yaygınlaşacak. Bu bizim görevimizdir. Bu anlamda Semerkand ile beraber insanlara doğruyu sunmaya çalışacağız. Semerkand’ın insanlara çok katkısı oldu. Derinden derine insanlarımız gayret içerisindeler. Bu gayretteki insanları tebrik ediyoruz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ