Gençleri hayata hazırlıyoruz

Gençleri hayata hazırlıyoruz

Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 59. Maddesi gereği her yıl Şubat ve Eylül ayları içerisinde yapılması gereken ?İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Komisyonu? toplantısının ikincisi yapıldı.

11 BİN KURSİYER SERTİFİKA ALDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu?nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü çok sayıda davetli katıldı. Halk Eğitim Merkezi?nde 11 bin 673 kursiyerin kurs gördüğünü dile getiren Vali Yardımcısı Karacaev, sosyal ve kültürel alanda çok güzel kurslarının olduğunu ifade etti.

2013 YILI PLANLAMAMIZI YAPTIK

Milli Eğitim Müdürü Okur ise; ?Eylül ayı içerisinde yaptığımız toplantıda Yaygın Eğitim Hizmeti veren kurumlarla, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı içerisinde Kalkınma ve Uygulama Planlarında yer alarak, süreklilik gösteren konu ve önlemleri uygulamaya koymak, ikilemeler yüzünden zaman ve değer kaybını önlemek üzere iş bölümü yaparak kaynakları ve güçleri birleştirerek Kırıkkale İli Yaygın Eğitim Planını hazırladık ve uygulamaya koyduk.?

BİR YILDA 568 KURS AÇILDI

2012-2013 eğitim öğretim yılı yaygın eğitim faaliyetleri hakkında bilgi veren Okur, 568 kurs açıldığını bunun 7 bin 114?ü bayan 4 bin 559?ı erkek olmak üzere toplam 11 bin 673 kişinin kurslardan faydalandığını dile getirdi. Talep gören kurslar hakkında bilgi veren Okur. ?Bilgisayar Kursu, Step Aerobik Kursu, Çocuk Bakım Elemanı Kursu, Hasta Bakıcılığı Kursu, Hasta Refakatçiliği Kursu, Aile Eğitimi Kursu, Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu, Emlak Danışmanlığı Kursu, İngilizce Seviye A-l Kursu, Osmanlıca Kursu, SBS Kursları? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti