Gençler geleceğin umudu

Gençler geleceğin umudu

İLİM YAYMA`DAN NURETTİN YILDIZ KONFERANSI

Gençler geleceğin umudu

Kırıkkale İlim Yayma Cemiyeti tarafından Nurettin Yıldız konferansı düzenlendi. Düzenlenen konferansa katılan Yıldız, gençlerin bütün geleceğin umudu olduğunu ifade etti.

GENÇLERE NASİHAT ETTİ

Gençlere nasihatlerde bulunan Yıldız, Babamız Âdem Aleyhisselamdan bugüne kadar, bugünden yarına kadar Allah'ın yarattığı büktün insanların özelikleri aynıdır. İki göz, iki el, iki kulak var. Aynıyız aynı devam edecek bu bir gerçek.  İlk insandan son insana kadar iman ettiği için ve öyle öldüğü için cennete girecek kime deniyorsa aynı cennete girecek” diye konuştu.

UZAY ÇAĞI CENNETİ DİYE BİR CENNET YOK

Yıldız ,”Ortaçağ cennetti, yeni cağ cennetti, uzay çağı cennetti diye cennet yoktur, bu da bir diğer gerçek. Allah, Peygamber ve din de aynıdır, bu da gerçek. İnsanlar insanın hayali olan cennetler ve cennettin girme şartnamesi olan dinde değişiklik yoktur, Âdem Aleyhisselamdan ilk çocuklarına öğrettikleri iman şartlarıyla bugün bizim iman ettiğimiz şeylerdi” dedi. Düzenlenen konferansa gençlikten yoğun ilgi olurken, Yıldız konferansa sonunda katılımcılara teşekkür etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı