Gençler ülkenin geleceğine ışık tutacak

Gençler ülkenin geleceğine ışık tutacak

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu ve gençlere yönelik projelerin kent genelinde ağırlık kazanması gerektiğini bildirdi. Kırıkkale'de gençlerin gidebileceği sosyal tesislerin olmamasının şehrin en

GENÇLER İÇİN PROJELER VAR
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’de bulunan okulları ziyaret etti.
Kendisinin de eğitim camiasından geldiğini belirten Pekdoğan, eğitim emekçilerinin sorunlarını bildiğini ve hükümetin eğitim emekçilerine karşı yaptığı tutumun kabul edilemez olduğunu söyledi. Ülkenin geleceği olan gençler için önemli projelerinin olduğunu belirten Pekdoğan, gençlerin ülke gündeminde olan biten her şeyi gördüğünü ve ümidinin gençlerde olduğunu bildirdi. Eğitim anlamında Kırıkkale’nin bir sorunu olmadığını belirten Pekdoğan, okullarda fiziki yapıların çok üst düzeyde olduğunu ifade etti.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL GÖREV
Öğretmenlerin kutsal bir görev üstlendiğini belirten Pekdoğan, geleceğin öğretmenlerin elinde şekilleneceğini kaydetti.
Kırıkkale’de gençler için önemli çalışmalar yapacaklarını hatırlatan Pekdoğan, geçmiş dönem Belediye Başkanlığı’nda önemli çalışmalar yaptığını açıkladı. Gittikleri her yerde gençlerle kucaklaştıklarını ve gençlere destek verdiklerini ifade eden Pekdoğan, bundan sonra da gençlerin destekleneceğini belirtti. Pekdoğan daha sonra okullarda bulunan öğretmenlerle bir araya gelerek, eğitimci olmanın verdiği sorumlulukları yerine getiren, gençlere ışık tutan öğretmenlere teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız