GENÇLER BAHAR TURNUVASI BAŞLIYOR

GENÇLER BAHAR TURNUVASI BAŞLIYOR

Milli takımlardan altyapılarının oluşturulması için, Kırıkkale?de düzenlenecek olan U-13, U-14, U-15 yaş grupları arasında 23-27 Mayıs tarihleri içerisinde bahar turnuvası düzenlenecek.

5 TAKIM MÜRACAAT ETTİ
HİF temsilcisi Hüseyin Cengiz yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Turnuvaya ilimizde faaliyet gösteren amatör takımların iştirak etmelerini istiyoruz, hem kendi alt yapılarının güçlenmesi hem de turnuvada kendilerini gösterecek olan sporcuların önlerini açmak amacıyla yapılacaktır. Şu ana kadar HİF temsilciliğine turnuvaya katılmak için Kırıkkalespor, Metal-İşspor, Çelikspor, Mühimmatspor ve Delicespor müracaat ettiler?
 
SON BAŞVURU 16 MAYIS
?İlçelerden veya beldelerden katılmak isteyen kulüp adı altında veya takım oluşturamadıkları takdirde o sporcuları bize bildirdiklerinde yine biz onları da Kırıkkalespor adı altında turnuvalara iştirakini sağlayacağız. Turnuvaya katılmak isteyen takımların veya bireysel yetenekteki sporcuların öğretmenlerinin tavsiyesiyle en geç 16 Mayıs 2011 tarihine kadar HİF il temsilciliğine 16 kişilik takım kadrolarını bildirmelerini istiyoruz?
 
 
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ