Gençler Yönetiyor Proje Yarışması için başvurular devam ediyor

Gençler Yönetiyor Proje Yarışması için başvurular devam ediyor

GENÇLERİ SORUMLULUK SAHİBİ YAPMAYI HEDEFLİYOR

Gençler Yönetiyor Proje Yarışması için başvurular devam ediyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Kırıkkale´de görülen problemler ve çözüm önerileri temalı ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması´ başvuruları devam ediyor. Başvurular e-posta yoluyla ve Kırıkkale Belediye Binası girişinde bulunan AK Masadan yapılabiliyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

1 Aralık´ta başlayan başvurularda gençler ilk günlerden itibaren projelerini sunmaya başladı. 1 Mart tarihine kadar devam edecek proje yarışmasında gerek mail gerekse şahsen başvurularda ilk günden yoğunluk yaşandı. Proje ekibi 1 Mart tarihine kadar başvuruları almaya devam edecek.

BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından 16-30 yaş aralığındaki gençlere yönelik başlatılan Gençler Yönetiyor Proje Yarışması başvuruları devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatlarıyla düzenlenen ?Kentte görülen problemler ve çözüm önerileri´ temalı olarak gençlere yönelik düzenlenen ödüllü proje yarışmasına katılmak isteyen gençler projelerini 1 Mart 2020 tarihine kadar sunabilecekler. Gençlerin kültürel, ekonomik ve şehrimizin gelişimine katkı sağlamasının hedeflendiği ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması´nda dereceye giren proje sahipleri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından ödüllendirilecek.

E-POSTA YOLUYLA VE AK MASADAN BAŞVURU YAPILIYOR

Projeye katılacaklar, proje katılım formu ve projeye katılım detaylarını www.kirikkale-bld.gov.tr adresinden ulaşabiliyor. Projeye katılacak gençler hazırladıkları projeleri gencleryonetiyor@kirikkale-bld.gov.tr adresine e-posta yoluyla iletilebiliyor. Şahsen yapılacak olan başvurular için ise Kırıkkale Belediyesi giriş katında bulunan AK Masada oluşturulan proje değerlendirme standına teslim edilebiliyor.

ÖDÜLLÜ PROJE

Düzenlenen ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması´ hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mesajında, ?Sevgili Gençler, içinde yaşadığımız şehrin daha yaşanabilir bir şehir olması için ?kentte görülen problemler ve çözüm önerileri´ temalı gençlere yönelik bir ödüllü proje yarışması düzenliyoruz. ?Gençler Yönetiyor Proje Yarışması´ ile gençler hem kazanacak hem de şehirlerine katkı sağlayacaklar.?

GENÇLERİ SORUMLULUK SAHİBİ YAPMAYI HEDEFLİYOR

?Gençlerin kültürel, ekonomik ve şehrimizin gelişimine katkı sağlaması hedeflenen yarışmayla, kentte görülen problemler ve çözüm önerileri ana temalı, Sosyal Bilimler, Eğitim Bilimleri, Kentleşme ve Bilişim alanlarında yenilikçi, uygulanabilir, toplum yararına olabilecek fikirlerle gençlerin üretime katkı sağlamasını ve kendilerini geliştirmelerine fırsat sunulmasını amaçlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda azimle, kararlılıkla ve gençlerden aldığımız güç ve güvenle beraber en mutlu şehir olmak yolunda adımlar atacağız? ifadelerine yer verdi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı