Gençler, ülkemizin en büyük teminatı

Gençler, ülkemizin en büyük teminatı

EMRE ALTUNÇANAK´IN TEK ADAY OLARAK KATILDIĞI AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

EMRE ALTUNÇANAK´IN TEK ADAY OLARAK KATILDIĞI AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

Gençler, ülkemizin en büyük teminatı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Kongrede konuşan il başkanı Nuh Dağdelen, Afrin´de mücadele eden askerlerimize başarı dileğinde bulunarak gençlerin azminin ülkenin en büyük teminatı olduğunu söyledi.

EMRE ALTUNÇANAK TEK ADAY

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi İl Kültür Merkezinde yapıldı. Tek adayın katıldığı kongrede Emre Altunçanak, Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Suriye´nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkının, bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Özgür Suriye Ordusu tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekâtında cansiperane görev yapan Mehmetçiklerimize Rabbim muzaffer eylesin,? dedi.

AK PARTİLİ GENÇLERE GÖREV

AK Parti olarak Türkiye´de diğer siyasi partilerin tamamının ulaştığı rakamdan daha fazla gencin, biz tek belediye meclislerine ve il genel meclislerine yerleştirildiğini belirten Dağdelen şöyle konuştu: ?İşte bu AK Parti´nin gençlere verdiği kıymeti göstermektedir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki sizin özgüveniniz, azminiz bu ülkenin en büyük teminatıdır. Bu siyasi misyona aidiyet bağlarınızın güçlü olması, yarınların huzur ve emniyet içinde olması anlamına geliyor. Gençlik heyecandır, damarlarında deli kanın dolaşmasıdır. Ama aynı zamanda akıldır, irfandır, geleceğe bakmaktır, geçmişten ders almaktır. Unutmayın ki hangi mirasa sahip olduğunu bilmeyenler, yani aslını, esasını, cevherini bilmeyenler, geleceğinden emin olamazlar."

HABER: Arzu Kayır



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız