Gençler Türkiye´nin geleceğine yön verecek

Gençler Türkiye´nin geleceğine yön verecek

BAŞARININ ADRESİ FEN LİSESİ

Gençler Türkiye´nin geleceğine yön verecek

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, sınavlarda başarılı olan öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devam etmesi gerektiğini söyledi. Fen Lisesi öğrencilerini kabul eden Vali Haktankaçmaz başarıların devam etmesini istedi.

GELECEĞİMİZE YÖN VERECEKLER

Kırıkkale Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden vali Haktankaçmaz Kırıkkale´deki öğrencilerin sınavlarda başarılı olduğunu söyledi vali Haktankaçmaz, geleceğe yön veren gençlerin Türkiye´nin gelişimine önemli katkılar vereceğini bildirdi.

SINAVLARDA BAŞARILI OLDULAR

Kırıkkale Fen Lisesi, Vali M. İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü Nusret Kılıç, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Adil Aytekin ve Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Kırıkkale´de bulunan öğrencilerin sınavlarda başarılı olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, geleceğe yön veren gençlerin Türkiye´nin gelişimine önemli katkılar vereceğini bildirdi.

FEN LİSESİ BU AÇIDAN ÖNEMLİ KURUM

Fen Liselerinin Türkiye açısından önemli olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, geleceğe yön verecek gençlerin yetiştiği bu kurumlardaki öğrencilerin ülke yönetiminde söz sahibi olacaklarını ifade etti.

OKUL MÜDÜRÜ KILIÇ BİLGİ VERDİ

Haktankaçmaz, sınavlarda başarılı olan öğrencileri tebrik etti ve başarılarının devam etmesi gerektiğini kaydetti. Okul Müdürü Kılıç, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a Kırıkkale Fen Lisesi hakkında bilgi verdi. Okulun eğitim öğretim açısından çok iyi bir seviyede olduğunu belirten Kılıç, bu yıl ki yapılan YGS´de ilk bine beş öğrenci yerleştirdiklerini, bunun yanı sıra genel olarak da başarılarının çok iyi olduğunu söyledi. Öğrenciler günün anısına Haktankaçmaz´a çiçek takdim ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü