Gençler, ?Sen de gönül ver? sayesinde bir araya geliyor

Gençler, ?Sen de gönül ver? sayesinde bir araya geliyor

GENÇLER SİTE SAYESİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Gençler, ?Sen de gönül ver? sayesinde bir araya geliyor

?Sen de gönül ver!? sloganıyla gönüllülük kültürü oluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çalışmalarına başlayan Genç Gönüllüler Platformu bir yıldan fazladır gönüllü arayan kuruluşlarla gönüllü olmak isteyenleri bir araya getiriyor.

GENÇLER SİTE SAYESİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü genç gönüllüler sitesi ve gönüllülük faaliyetleri üzerine yapmış olduğu açıklamada ?Gençlerimiz bu site ile Eşitlik ve şeffaflık anlayışına dayanan ve üyelik esasına göre çalışan sitede gönüllü arayan kuruluşlar ilanlarını yayınlama imkânı bulurken, gönüllü olmak isteyenler de spor, kültür ve turizm, çevre, afet ve acil durum, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler kategorileri altındaki bütün ilanlara aynı anda erişme ve başvurma şansına kavuşuyor? dedi.

GENÇLER SİTEYİ TAKİP EDİYOR

Ünlü açıklamasında ?Kırıkkale Gençlik Merkezimiz gönüllülük faaliyetlerimizi sitemize haber şeklinde atıp birçok gencimiz siteye başvurmak da bizimle birlikte faaliyetleri yürütmektedir. Bugüne kadar eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler, afet ve acil durumlar gibi kategorilerle küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazır olan herkesi gönüllü olmaya davet ediyoruz. Ayrıca Gençlik Merkezimizde Gönüllülük kulübü kurulmuş olup Gençlik Liderlerimiz öncülüğünde gençler bir takım faaliyetler yürütmektedir. Okul Boyama, yardım kampanyaları, kitap kırtasiye temini, köy okullarımıza ağız ve diş sağlığı taramaları gibi birçok faaliyet gençlerimizi beklemektedir? şeklinde ifadelere yer verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü