Gençler öğrencilere ?Adaleti? anlattı

Gençler öğrencilere ?Adaleti? anlattı

GENÇLER, MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE

Gençler öğrencilere ?Adaleti? anlattı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından değerler eğitimi kapsamına Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilere ?Adalet´ konusu anlatıldı.

GENÇLER, MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Evliya Çelebi İlkokulunda öğrencilere ?Adalet´ konusu hakkında eğitim verildi.  Konu hakkında bilgi veren Gençlik Merkezi yetkilileri, ?Değerler Atölyesi kapsamında Ocak Ayı Adalet/Adil Olma temasını Evliya Çelebi İlkokulunda 10-14 yaş grubu gençlerimizle birlikte işledik. ?Şüphesiz ki Allah, Adil Davrananları Sever? (Hucurat 9) ayetin ışığında Adaletin simgesi olan Hz. Ömer anlatıldı? dediler.

ÖZÜR DİLERİM İSİMLİ DRAMA SERGİLENDİ

Yaygın Eğitim Sistemi tekniği ile Adalet/Adil Olma teması kapsamında gençlerimize hikâye anlatımının ardından ?Özür Dilerim? adlı drama oyunu sahnelendi. Gençlerin eğlenirken öğrendiği ve karşılıklı sohbet şeklinde geçen etkinlikte ?Ahtapot ve Solucan´ın boks? maçı resim şeklinde sunulup bununla ilgili düşüncelerini anlatan kısa yazılar yazdırıldı. Farkındalık oluşturmak amacı ile düşüncesini en iyi şekilde ifade eden gencimize kitap hediye edildi. Etkinliğimiz pano oluşturulması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti