Gençler kıyasıya yarıştı

Gençler kıyasıya yarıştı

RAKETLER DOSTLUĞA SALLANDI

Gençler kıyasıya yarıştı

2015-2016 yılı okul spor faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

TEBRİK ETTİ

17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya 13 erkek, 6 bayan takımı olmak üzere toplam 76 sporcunun katıldı.  Gençler Masa Tenisi müsabakalarında birbirinden güzel maçlar oynandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Gençler Masa Tenisi müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim? dedi.

MERKEZİMİZ AÇIK

Bu müsabakalarda dereceye girerek grup müsabakalarına katılacak olan sporculara başarılar dileyen Vural, bunların yanı sıra internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, gençlerin i gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilediğini bunun yerine gençlik merkezine gelerek hem spor etkinliklerinden hem de gezilerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

DERECEYE GİRENLER

Dereceye giren erkek takımı, Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Osman Gazi Anadolu Lisesi, dereceye giren kız takımı, Kırıkkale Fen Lisesi, Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi oldu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ