Gençler fidan dikmek için yarıştılar

Gençler fidan dikmek için yarıştılar

500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Gençler fidan dikmek için yarıştılar

Kırıkkale´de bulunan gençler, toprakla fidanı buluşturmak için adeta yarıştılar.

BÜYÜK KATILIM

Gençlik ve Spor Bakanlığının, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yaptığı protokol ile 5 Aralık Dünya Gönüllüler gününde tüm yurt çapında gençlerle birlikte fidan dikimi etkinliği düzenlendiğini açıklayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi koordinasyonunda Yahşihan ilçesinde gönüllü Gençler ile fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildiğini söyledi.

500 FİDAN DİKİLDİ

Yapılan etkinliğe; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü İ. Haluk Karahan, Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural, Gençlik Merkezi personel ve liderleri, Kredi Yurtlar Kurumu Merkezi üyeleri ve 150 gönüllü gençlerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe 500 adet fidan ekildi.

KIYAMET GÜNÜ AĞAÇ DİKİN

Etkinlik sonrası teşekkür konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Geleceğe daha temiz ve havası kirlenmemiş bir dünya bırakmak üzere üstlendiğimiz bu manevi göreve duyarsız kalmayarak, gönüllü gençlerimizin bu etkinliğe katılmaları bizi çok mutlu etti. Ayrıca Hadis-i Şerif de buyrulduğu üzere? Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin? diyen Hz. Peygamberimiz ağaç dikimine ne kadar önem verdiğini görüyoruz. Amaç sadece insan yetiştirmek değil, gelecekte insanların yaşayacağı ortamları da oluşturmamız, korumamız, devam ettirmemiz gerekiyor? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü