Gençler Çay House´u doldurdu

Gençler Çay House´u doldurdu

GENÇLİK VE İSLAMİYET ÜZERİNE BİLGİ VERİLDİ

Gençler Çay House´u doldurdu

Kırıkkale AK Parti Gençlik Kolları ve Kırıkkale ÜniAK, tarafından Çay House ekibinden Harun Serkan Aktaş´ı Kırıkkale´ye getirdi. Kültür Merkezinde düzenlenen programda gençler salonu hınca hınç doldurdu.

ÇAY HOUSE EKİBİNE YOĞUN İLGİ

Kırıkkale AK Parti Gençlik Kolları ve Kırıkkale ÜniAK, tarafından Gerçekleştirilen Çay House gençler tarafından büyük ilgi gördü. İslami ve felsefe alanlarında gençlere komedi türünde bilgi vermek amaçlı oluşturulan Çay House ekibinden Harun Serkan Aktaş, gençleri hem bilgilendirdi hem de düşündürdü. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik Kur´an´ı kerim tilaveti okunması ile başladı. Ardından Üni Ak Başkanı Fatih Gökkaya´nın konuşması ile devam eden programda Gökkaya emeği geçen tüm ekibe ve gençlere teşekkür etti.

GENÇLİK VE İSLAMİYET ÜZERİNE BİLGİ VERİLDİ

Çay House etkinliğine Ak Parti Gençlik kolları Başkanı yardımcıları ve yönetimi başta olmak üzere ÜniAK yönetimi ve yoğun bir genç katılımı oldu konuşmalarının ardından sahne alan Harun Serkan Aktaş, gençlik ve İslamiyet üzerine anlattığı hikâyelerle gençleri güldürürken bilgilendirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız