Genç polise ecel, Yalova’da geldi

Genç polise ecel, Yalova’da geldi

YALOVA'DA POLİS MEMURU HEMŞEHRİMİZ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

YALOVA'DA POLİS MEMURU HEMŞEHRİMİZ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Genç polise ecel, Yalova’da geldi

Yalova'nın Altınova ilçesinde otomobiliyle bir kamyonetin çarpışması sonucu vefat eden hemşehrimiz Polis Memuru Kazım Yiğit’in (34) cenazesi yarın (14 Temmuz, Salı) 12.00’de Nur Camiinde kılınacak namazın ardından aile mezarlığına defnedilecek.

Dün gece meydana gelen olayda, Kazım Yiğit (34) idaresindeki 54 ABT 100 plakalı otomobil, Yalova-Kocaeli karayolu Altınova Kavşağı mevkiinde A.T.'nin kullandığı 41 P 1246 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, hemşehrimiz Kazım Yiğit hayatını kaybederken, kamyonetin şoförü A.T. ise yaralandı.

Merhum polis memuru Kazım Yiğit için Yalova Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bugün gerçekleştirilen törende Yiğit'in ailesi taziyeleri kabul etti. Törende mesai arkadaşlarından helallik istendi. Duaların edildiği törene Yalova Valisi Muammer Erol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık ve kurum müdürleri katıldı. Törenin ardından cenaze, Kazım Yiğit'in memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

On dört yıllık polis memuru olan Kazım Yiğit, Balışeyh-Kılevli köyü nüfusuna kayıtlıydı. İstihbarat ve Narkotik gibi stratejik birimlerde görev alan Kazım Yiğit, yakın zamanda da gönüllü olarak bir süre Afrin’de görev almıştı. Yiğit, son olarak Yalova Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubede görev yapıyordu. Evli ve bir çocuk babası olan Kazım Yiğit’in babası Cemal Yiğit de Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli baş şofördü.

Pusula E-Gazete olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama