Genç mühendis kalbine yenildi

Genç mühendis kalbine yenildi

Kırıkkaleli Mühendis 41 yaşındaki Buket Ünal Erdem dün işyerinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Genç mühendisin ölümü yakınlarını ve çevredeki işyeri sakinlerini derinden üzdü.

 

 

İŞ YERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kırıkkaleli genç mühendis Buket Ünal kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Zafer Caddesindeki Akbıyıklar iş hanında bulunan işyerine sabah saatlerinde gelen Buket Ünal Erdem işyerinde çalıştığı sırada kalp krizi geçirdi. Komşularının ve caddedeki esnafların haber vermesi üzerine aynı caddede bulunan Tıp Merkezinden gelen sağlık görevlileri iş hanına çıkarak genç kadına müdahale etmek istedi. Yapılan ilk kontrolünde genç kadının yaşamını yitirdiğinin belirlenmesine rağmen genç kadın olay yerine çağrılan ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Burada da yapılan incelemede talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

EVLİ VE 1 ÇOCUK ANNESİYDİ

Kırıkkale’de uzun yıllan esnaflık yapan ve çevresi tarafından sevilen bir kişilik olarak bilinen Sarraf Kadir Ünal’ın kızı Buket Ünal evli ve bir çocuk annesiydi. Gazi Üniversitesi Kırşehir Meslek Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra Kırıkkale’de Ünal Mühendislik adı altında kendi işyerini açtığı bildirilen Buket Ünal Erdem’in evli ve bir kız çocuğu annesi olduğu öğrenildi. 41 yaşında kalbine yenik düşen genç kadının cenazesinin bugün kaldırılması beklenirken genç annenin yapılan otopsisinde kesin ölüm sebebinin kalp krizi olduğu kaydedildi. Genç kadının kalbi ile ilgili ilaç kullandığı da komşuları tarafından belirtildi.    

   



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü