Genç meslek sahipleri doyasıya eğlendi

Genç meslek sahipleri doyasıya eğlendi

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi ile Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde üyeleri Kültür Merkezi'nde ilki düzenlenen eğlencede buluştu.

5 BİN ÜYESİ VAR

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü programın ortaklaşa yapılmasında emeği geçen Okul Müdürü Murat Özsoy`a ve özellikle Edebiyat öğretmeni Nurcan Akbaş’a katkıları sebebiyle teşekkürlerini sunarak başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün proje ve faaliyetlerine değinen İl Müdürü Rıfat Ünlü daha çok gencimize ulaşabilmek amacıyla mesai kavramı olmadan gece ve gündüz çalıştıklarını belirterek şu anda Gençlik Merkezimizin bugün toplamda 5000 üzerinde üyesi olan bir merkez haline getirdiklerini dile getirdi.

 

HEDEFLERE İLERLİYORUZ

Ünlü, program ile hedeflerinin Meslek Lisesi mezunu olan gençlerin meslekleri dışında serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler de yer alan bireyler haline getirmek olduğunu açıkladı. Ünlü, Bakanlığın ücretsiz olarak gençliğin istifadesine sunduğu yedi günlük ücretsiz Deniz ve Doğa kamplarına(www.gençlikkamplari.gov.tr) adresinden giriş yapmalarını istedi. Ünlü’nün konuşmasının ardından Gençlik Merkezi tanıtım slaytı, Halk Oyunları (Karadeniz yöresi) ve Ritim grubu gençlerin büyük beğenisini kazandı. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı yöresel ikramlar ve şiir gösterileri ayrıca geceye renk kattı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ