Genç hakem, büyük beğeni topluyor

Genç hakem, büyük beğeni topluyor

HENÜZ 19 YAŞINDA AMA HERKESE ÖRNEK OLUYOR...

PUSULA ÖZEL

Genç hakem, büyük beğeni topluyor

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Kırıkkale Aday Hakemlerinden Melih Cevdet Pehlivanlı, gerek miniklerin okul müsabakalarında gerekse Kırıkkale Basketbol Ligi U16 karşılaşmalarında gösterdiği performans ve davranışlarıyla büyük takdir topluyor.

Diğer tüm il hakemlerinin yanı sıra Melih Cevdet Pehlivanlı, henüz 19 yaşında olmasına rağmen olgun davranışları ve bir yandan maç yönetirken, diğer yandan da oyunculara eğitimci edasıyla nazik uyarılarda bulunup onların yanlışlarını düzeltmesi, basketbolseverler tarafından takdirle karşılanıyor. Geçtiğimiz hafta içinde oynanan ortaokul maçında, bir oyuncunun ayakkabısının bağcığının çözüldüğünü gören Pehlivanlı’nın, oyunu durdurarak minik basketbolcunun ayakkabısın bağlaması, başta öğrenci velileri olmak üzere, tüm seyirciler tarafından büyük alkışlarla tebrik edildi.

Yine bir U16 lig maçında, yüzüne darbe yiyen bir oyuncunun kenara gitmesi sırasında, oyuncunun koluna girerek takımının yedekler bölümüne kadar kendisine eşlik eden Pehlivanlı, tüm oyuncuların çok sevip saydıkları bir büyükleri durumuna geldi. Henüz aday hakem olmasına rağmen, bir yandan hakemlik mesleğini en ciddi şekilde yapan Melih Cevdet Pehlivanlı, diğer yandan da insani davranışlarıyla tüm oyuncuların ve seyircilerin takdirini kazanıyor.

Pehlivanlı ve onun gibi hakemlerin, Kırıkkale’ye basketbolu sevdireceğini ve bu sporun Kırıkkale’de gelişip, Kırıkkale’yi de önce ulusal sonra da uluslararası düzeyde en iyi noktalara getireceğine inançlarının sonsuz olduğunu ifade eden basketbolseverler, “Melih gibi geçler, kardeşleri için en güzel örnektir” dediler.

PUSULA ÖZEL



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ