Genç Girişimcilerde devir teslim gerçekleşti

Genç Girişimcilerde devir teslim gerçekleşti

Bir süre önce gerçekleşen seçimlerde Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkalığına seçilen Furkan Serhat Özen görevi önceki başkan Caner Kırlangıç’tan devraldı.

TOBB bünyesinde genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari kurul olan İl Genç Girişimciler Kurulu nun geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerinde İcra Komitesi Başkanlığına seçilen Furkan Serhat Özen, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı’nın da katılımıyla gerçekleşen törenle görevi önceki dönem başkanı Caner Kırlangıç’tan devraldı. Odamızda gerçekleşen devir teslim törenine Yönetim Kurulu üyelerimizin yanı sıra İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri de katıldılar.

Devir teslim töreninde bugüne kadar Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı olarak yaptığı çalışmalardan dolayı önceki başkan Caner Kırlangıç’a teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Varlı, yeni dönemde komite tarafından yapılacak çalışmalara desteklerinin devam edeceğini, genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak, girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi için Furkan Serhat Özen ve yönetimi ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Genç girişimciliğin önemine vurgu yapan Komite Başkanı Özen ise yeni projelerle Kırıkkale’de genç girişimciliğin gelişmesine katkı sağlayacaklarını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız