Genç Fidanlar Turnuvası

Genç Fidanlar Turnuvası

Yaz Spor Okullarının veda şöleni devam ediyor. Bu yıl yüzme hariç bütün branşlarda ücretsiz açılan Yaz Spor Okullarında voleybol branşında 326 sporcu katıldı.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Yaz Spor Okullarına veda turnuvaları çerçevesinde gerçekleştirilen, kulüp alt yapılarına sporcu seçmek, Yaz Spor Okullarına katılan sporcuların almış oldukları eğitimlerin hangi aşamada olduklarını belirlemek amacıyla antrenör Fatma Şahin’in öncülüğünde 27 Ağustos 2013 tarihinde Genç Fidanlar Turnuvası yapıldı. 4 takımın katıldığı turnuvada birbirinden güzel maçlar oynandı. Turnuva sonunda Genç Fidanlar B Takımı şampiyon olurken Genç Fidanlar A Takımı 2. Genç Fidanlar D Takımı da 3. oldu

ÖDÜLLER VERİLDİ

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü “Siz spor yapmayı seven gençlerimize daha iyi hizmet verebilmek için tesislerimizi yenilemeye devam ediyoruz. Bu kapsamada 17 Ağustos Spor Salonunun bakım ve onarımına başladık ve yakın zamanda Yeni Mahalle Spor Salonunun da bakım onarımına başlayacağız. Sporun sadece yaz aylarında yapılan bir etkinlik olmadığını yılın her zamanı yapılması gerekir” diye konuştu. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ile Sportif Eğitim Uzmanı Esat Buğdaylı ve veliler verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ