Genç çoban 7 gündür kayıp

Genç çoban 7 gündür kayıp

Büyükyağlı Beldesi`nde çobanlık yapan 16 yaşındaki Kadir Bağoğlu, babası Hayati Bağolu ile 7 gün önce sabah saatlerinde tartıştıktan sonra küçükbaş hayvanları götürdüğü tarlada bırakıp, kayıplara karıştı. Yapılan aramalara rağmen çoban bulunamadı.

TÜM ARAMALARA RAĞMEN BULUNAMADI
Kayıp Kadir Bağoğlu`nun bulunabilmesi için Kırıkkale ve Ankara`dan UMKE ve Delice jandarma ekiplerinin köpekler yardımı ile yaptığı arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Belde yakınlarında bulunan taş ocaklarında sürekli patlama yapılması üzerine kayıp Kadir Bağoğlu`nun parçalanan taşların altında kalma olasılığı üzerinde durulurken, çevrede bulunan dere yatakları arandı ancak, izine rastlanamadı.
AİLESİ HAYATINDAN ENDİŞE DUYUYOR
Baba Hayati Bağoğlu, 9 çocuğundan en küçüğü olan Kadir`in kaybolması üzerine hayatından endişe duyduğunu belirtirken, şöyle dedi;"Oğlum ile aramızda küçük bir tartışma çıktı. Sürüleri alarak evden uzaklaştı. Gidiş o gidiş, aradan 7 gün geçti, tüm aramalara rağmen sanki yer yarıldı içine girdi, bir türlü bulunamıyor. Hayatından endişe ediyorum. Oğlum bugüne kadar kasaba dışına çıkmadı. Ne olur bulun oğlumu."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ