Genç beyinler üniversitede parlayacak

Genç beyinler üniversitede parlayacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Genç Beyinler, Parlak Fikirler Projesi kapsamında Üniversiteye stantlar açıldı.

GENÇ BEYİNLER PARLAK FİKİRLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ?Bakanlığımızca gerçekleştirilen proje ve faaliyetler ile kurumumuzun gençlerle buluştuğu, gençlere hizmet sunduğu ve belli bir program kapsamında gençlerle birlikte çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiği gençlik merkezleri hakkında üniversite gençliğinin bilgilendirilmesine yönelik olarak "Bakanlığınız 1 Yaşında" isimli tanıtım faaliyetlerine ve  "Genç Beyinler, Parlak Fikirler" isimli proje fikri yarışması hakkında bilgi vermek için Kırıkkale Üniversitesine stant açıldı?

ÜNİVERSİTELERDEKİ GENÇLER BİLGİLENDİRİLECEK

?1-31 Ekim 2012 Tarihleri arasında açık olacak olan stantlarda, Bakanlığımızca gerçekleştirilen proje ve faaliyetler ile gençlerle buluştuğu, gençlere hizmet sunduğu ve belli bir program kapsamında gençlerle birlikte çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiği Gençlik Merkezleri aracılığı ile Üniversite gençliğini bilgilendirilmesi hedeflenmektedir?

PROJELER AÇIĞA ÇIKACAK

?Bakanlığımız ve Yüksek Öğretim Kurumlarının ortaklaşa yaptıkları çalışma da tanıtım faaliyetlerinde ?Güçlü Yarınlar İçin Fikrini Paylaş? sloganı ile ? Genç Beyinler, Parlak Fikirler? yarışmaları düzenlenecek. Ayrıca yıl içerisinde düzenli aralıklarla yapılan ?Seyyah:Ulu Çınarın izinde?, ?Gençlik Treni? ve ?Gençlik Kampları? gibi projeler ve Gençlik Merkezinde yapılmış ve yapılacak olan etkinlikler hakkında Üniversite gençliğini bilgilendirecektir? denildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLECEK

Genç Beyinler, Parlak Fikirler Projesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Müdürü Rıfat Ünlü; bütün öğrencilerin projeye katılımı için Kırıkkale?nin birçok yerine afiş astıklarını, üniversiteye 2 stant açtıklarını ve stantlarda öğrencilerin dikkatini çekmek için halk müziği dinletisi verdiklerini belirtti. Dereceye giren ilk üç kişiye iPad 2 Wi-fi + 3G (32 Gb) hediye verileceğinden bahseden İl Müdürümüz bütün öğrencilerin katılımını istedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti