GENÇ AVUKAT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GENÇ AVUKAT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Avukat Umut Kazan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

ADAY ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYAN İSİM OLDU

Kırıkkale’de 2024 Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken, kentte ilk aday adaylığını açıklayan isim Kırıkkale’nin tanınmış ve genç avukatlarından Umut Kazan oldu. Kazan, Yahşihan Belediye Başkan aday adaylığını açıklamak için kalabalık ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yahşihan ilçe Başkanlığına gitti. CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ve CHP ilçe Başkanı Hasan Aksoy ve partililer tarafından karşılanan aday adayı Kazan’a büyük destek verilirken, partililer Kazan’ı çiçekle karşıladı. Partililerle tek tek selamlaşan Belediye Başkan aday adayı Kazan, partililerle sohbet etti.

 

100 yaşına giren Partimize nice yüz yıllar diliyorum

Kazan, aday adaylığı açıklamasında yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu özel günde değerli vakitlerinizi ayırıp bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün ülkemiz ve partimiz için çok özel bir gün. İzmir'in düşman işgalinden kurtulup, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin önündeki en büyük engelin kalktığı günün 101. Yıl dönümü. Ayrıca Türk Siyasetinin en önemli mihenk taşı olan, Atatürk ilke ve İnkılaplarının en büyük savunucusu, Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş muasır medeniyetler seviyesinin en büyük kovalayıcısı olan Cumhuriyet Halk Partisinin 100. Kuruluş yıl dönümündeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi, "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umutsuz olmadım" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. 100 yaşına giren Partimize nice yüz yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

YAHŞİHAN CHP'NİN KALESİ OLACAK

Kazan, “Bu anlamlı günde, anlamlı bir adım atmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Huzurlarınızda Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığımı ilan ediyorum. Kararlı, cesur, genç, dinamik, enerjik bir yapı ve partimizin güçlü kadroları ile Yahşihan'ı, Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş, modern, üretken, kendi kendine yeten bir ilçe yapmak üzere yola çıkıyoruz. Daha önce defalarca kez CHP'nin kazandığı Yahşihan Belediyesini bir kez daha kazanmak ve yapacağımız hizmetlerle CHP'nin kalesi yapmak en büyük gayemiz. Şahsi hiçbir kazancın peşine düşmeden, İlçemizin, Partimizin, halkımızın her konuda kazanacağı bir yapı oluşturmak en büyük hayalimizdir” şeklinde konuştu.

 

HER KESİME ADALETLİ OLACAĞIZ

Kendisinin çıktığı Belediye Başkan aday adaylığı yolunda verilen güvene layık olmak için var gücüyle çalışacağını söyleyen Aday adayı Kazan, “ çalışacağız. Yahşihan’ımıza ve siz değerli Yahşihan halkına en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Adil ve adaletli olacağız. Yahşihan'a Baharın geleceği günü iple çekerken, seçimi kazanmak adına var gücümle çalışacağıma ilçe başkanım nezdinde tüm parti örgütümüze ve siz değerli üyelerimize söz veriyor, her birinize bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız