Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk

Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk

GAZETEMİZİN 13´ÜNCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMA ZİYARETİNDE BULUNAN AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

GAZETEMİZİN 13´ÜNCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMA ZİYARETİNDE BULUNAN AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduk

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen bu zamana kadar gelmiş geçmiş yönetimlerden en genç yönetimin bu dönem oluşturulduğunu söyledi. Dağdelen ?Partimizin yenileşme sürecine bizde genç ve yeni isimlerle katkı sağladık? dedi.

BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİSİ

Gazetemizin 13´ncü yıldönümü nedeniyle kutlama ziyaretinde bulunan AK Parti Nuh Dağdelen gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ve Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ´a gündeme dair açıklamalarda bulundu. Öncelikle gazetemizin 13´ncü yıldönümünü kutlayan Dağdelen gazetelerin demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu söyledi.  Basının dördüncü güç olduğunu belirten Dağdelen parti olarak basına her zaman değer verdiklerini belirtti.

PARTİ İÇİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLADIK

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ülker Köksal, Yunus Pehlivanlı, İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Atalay ve Kürşat Çiçek ile Gazetemiz haber merkezine gelen Dağdelen yeni yeni yönetimin özellikle yeni ve genç isimlerden oluşturulmasına özen gösterdiğini söyledi. Dağdelen geçmişte değişik partide aktif siyaset yapmış isimleri partiye kazandırdıklarını bildirdi. AK Parti´nin genel politikasının gençlere ve yenilenmeye yönelik olmasına bu şekilde katkıda bulunduklarını belirten Dağdelen kısa sürede bunun olumlu yansımalarının olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik konusunda önemli adımlar attıklarını bunun sonuçlarının parti içindeki hareketlilik ve taleplerden anlaşıldığını söyledi.

ALDIĞIMIZ YÜKÜN SORUMLULUĞUNU VE AĞIRLIĞINI BİLİYORUZ

İl Başkanı Dağdelen önceki tecrübesinin bu dönem elini önemli oranda rahatlattığını belirterek AK Parti´nin yüklediği misyonun ağırlığını ve sorumluluğunu çok iyi bildiğini söyledi. Bunun için yeni yeni yönetimle nasıl bir yol izleyeceklerini uzun uzun tartışarak yapılacak işleri izlenecek yolu ona göre belirlediklerini şu ana kadar küçük çaplı eksikliklerin yanı sıra genellikle olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Özellikle halkın sorunları konusunda partili partisiz ayrım yapılmadığını kim gelirse sorunu ile mutlaka ilgilenildiğini belirten Dağdelen gelen taleplerin mutlaka değerlendirildiğini ve olumlu veya olumsuz neticesinin alındığını belirtti. Dağdelen, bu sayede vatandaşın yoğun bir ilgisiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

KIRIKKALE´DE İLK DEFA BU DENLİ GÖRKEMLİ BİR KONGRE OLDU

İl Başkanı Nuh Dağdelen göreve getirildi ilk günden itibaren yoğun bir çalışma temposuna girdiğini bu arada kongre sürecini de en iyi şekilde değerlendirerek Başbakan Yıldırımın da katıldığı kongrenin bu zamana kadar yapılan kongrelerden daha kalabalık ve daha organize bir kongre yaptıklarını söyledi. Kongreye hazırlanma sürecinde çok çalıştıklarını kongreden alınan sonuç ve katılımcıların memnuniyetinin tüm yorgunluklarını aldığını ifade etti İl Başkanı Dağdelen, göreve geldiği günden bu yana geçen dört ay süresince gece-gündüz durmaksızın şehir adına yarar sağlayacak çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

BİZLER DEĞER VERECEĞİZ, KIYMET BİLECEĞİZ

AK parti İl Başkanı Nuh Dağdelen son süreçte siyasette asıl olanın değer vermek ve kıymet bilmenin olduğu gerçeğini gördüğünü belirterek kendisinin bu konuya büyük önem verdiğini söyledi. Kıymet bilmenin ve değer vermenin siyasete değer kattığını belirten Dağdelen, ?Biz yönetim olarak öncelikle bu konuya önem veriyoruz. Bu yönde hareket ediyoruz bununda sonuçlarını görüyoruz? dedi. Sosyal aktivitelere de önem verdiklerini kaydeden Dağdelen Kırıkkaleli bir işadamının yardımıyla, Milli Eğitim ve Muhtarlıklar kanalıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere birlerce bot ve giysi dağıttıklarını söyledi. BU arada benzer faaliyetler için çalışmalarının olduğunu bildirdi.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ