Genç Kızlarda Şampiyon Spor Lisesi

Genç Kızlarda Şampiyon Spor Lisesi

12 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Genç Kızlarda Şampiyon Spor Lisesi

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Kızlar A Kategorisi Voleybol müsabakaları sona erdi

12 TAKIM MÜCADELE ETTİ

25 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 2 Aralık 2015 tarihinde sona eren ve 12 takımın mücadele ettiği Genç Kızlar A Kategorisi Voleybol Müsabakaları 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalarda finale kalan Spor Lisesi rakibi Kırıkkale Fen Lisesini 3-0 yenerek şampiyon olurken ikinci Kırıkkale Fen Lisesi oldu. Üçüncülük dördüncülük maçında ise Özel Gözde-Sen Periyot Lisesi rakibini 3-1 yenerek üçüncü olurken, dördüncü Süleyman Demirel Lisesi oldu.

GENÇ KIZLAR MÜCADELEDE BAŞARILI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Okul sporlarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli olarak çalıştığını ve sporcu kaynağının ilimizde ki okullar olduğunu, diğer branşlarda olduğu gibi voleybol branşına olan ilginin her geçen yıl arttığını ve bunun neticesinde başarının geldiğini belirtti. Sporcularımıza her türlü desteği vermeye hazırız ve tesislerimizin kapıları spor yapmak isteyen herkese açıktır. Gelecek ay yapımı tamamlanacak olan Sporcu Fabrikasıyla birlikte sporcularımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Yatırım programına alınan ve ihale hazırlık çalışmaları devam etmekte olan Başpınar Stadyumu Bakım Onarımı ve zeminin tartan piste çevrilmesi işinin yapımına gelecek yıl başlanacaktır. Emeği geçen okul müdürlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum dedi. Gruplarda ilimizi temsil edecek olan Spor Lisesine başarılar diliyoruz dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ