Genç kızın acı ölümü!

Genç kızın acı ölümü!

AŞIRI DOZDA BONZAİ KULLANAN KIZ ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYU TEMİN EDEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

AŞIRI DOZDA BONZAİ KULLANAN KIZ ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYU TEMİN EDEN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Genç kızın acı ölümü!

Erkek arkadaşı ile gizli olarak aşırı derecede sentetik uyuşturucu bonzai içen 23 yaşındaki Fatma Ceylan öldü. Ceylan´ın cenazesi dün Nokta camiinde kılınan namazdan sona defnedildi. Ceylan´ın arkadaşı ile uyuşturucu temin ettiği ileri sürülen iki kişi tutuklandı.

UYUŞTURUCUYU ARKADAŞI İLE İÇMİŞ!

Uyuşturucu ile mücadelede diğer illere örnek olan Kırıkkale´de önceki gün bir inşaatın zemin katında bir erkek arkadaşı ile gizli olarak aşırı derecede sentetik uyuşturucu bonzai içen 23 yaşındaki Fatma Ceylan feci şekilde can verdi. Ceylan´ın ani ölümü Kırıkkale´de üzüntü ile karşılandı. Uyuşturucu ila mücadele konusunda diğer illeri göre daima başarılı olan Kırıkkale´de bu olay sorunun ne denli derin ve karmaşık olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

BAHÇELİ EVLER MAHALLESİNDEKİ BİR İNŞAATTA BULUNDU

Kırıkkale´nin Bahçelievler Mahallesi 2082´nci Sokak´ta bulunan bir inşaatın zemin katında Fatma Ceylan ile erkek arkadaşı 23 yaşındaki Günay Tolubilek, iddiaya göre bonzai içmeye başladı. Bu sırada Günay Tolubilek´in bakkala giderek bir şeyler aldı. Günay Tolubilek, döndüğünde arkadaşı Fatma Ceylan´ın öldüğünü görmesi üzerine durumu emniyete haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, aşırı derecede bonzai aldığı tespit edilen Fatma Ceylan´ın cansız bedeni ile karşılaştı. Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırılan Ceylan´ın cenazesi otopsi incelemesinden sonra ailesine teslim edildi. Ceylan´ın erkek arkadaşı Günay Tolubilek ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Arkadaşı ile aşırı dozda uyuşturucu kullandığı için fenalaşarak can veren Fatma Ceylan´ın CENAZESİ DÜN Nokta Camiinde kılınan namazdan sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç yaşta ölümü ile ailesi ve yakınlarını derinden üzen Fatma Ceylan´ın üniversite mezunu çevresinde sevilen bir kişiliğe sahip olduğu öğrenildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama