Gelişim devam edecek

Gelişim devam edecek

"KIRIKKALE´NİN İNCİSİ OLDUK"

Gelişim devam edecek

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçe nüfuslarının her geçen gün arttığını ve Kırıkkale´de nüfusu artan tek ilçe olduklarını söyledi. Sungur, hizmetlerin ve gelişimin devam edeceğini belirtti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Sungur´u ziyaret ederek, ilçede ki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çankırı Vali Yardımcılığı´ndan, Kırıkkale Yahşihan Kaymakamlığı´nda atandığını ve Yahşihan´ın gelişim gösteren ilçelerin başında geldiğini belirten Kaymakam Fatih Yıldız, ilçe için önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise, ilçelerinin Kırıkkale´nin incisi olduğunu ve gelişim ve nüfus bakımından önemli bir yerde olduklarını bildirdi. Gelişim rüzgârının Yahşihan´da artarak devam ettiğini belirten Sungur, ilçelerinin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını ve her şeyi iyi anlamda değiştirdiklerini ifade etti.

KIRIKKALE´NİN İNCİSİ OLDUK

Her zaman doğrunun, iyinin yanında olduklarını belirten Sungur, göreve geldiklerinde farklı olan Yahşihan´ın, Kırıkkale´nin incisi yaptıklarını söyledi. İlçe´nin nüfusunun her geçen gün arttığını belirten Sungur, 9 bin nüfusla aldıklarını şu an nüfusun iki katına çıktığını bildirdi. Nüfusun artmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Sungur, Kırıkkale´de nüfusu artan tek ilçe olduklarını, bunun da çok önemli ve çok büyük bir başarı olduğunu bildirdi. Yahşihan´da ki değişimi herkesin görmesi gerektiğini belirten Sungur, ilçelerinden herkesin memnun olduğunu ve memnuniyetin yeniden başkan olması durumunda daha da artacağını kaydetti.

GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI

Gençlerin buluşma noktası haline gelen ilçelerinin, yapılan sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve üniversite festivalleri ile geliştirdiklerini belirten Sungur, önemli bir ilçe haline geldiklerini bildirdi. Yenişehir´de önemli projeler yaparak, üniversite gençleriyle büyük bir ivme yakaladıklarını belirten Sungur, Eskişehir modelini örnek aldıklarını ve üniversiteyi şehirle kaynaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Üniversite nüfusunun da önemli olduğunu belirten Sungur, mevcut nüfusa 25 bin kişinin eklendiği takdirde nüfuslarının 40 bin olduğunu ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü