Gelişen teknolojiye ayak uydurmak zorundayız

Gelişen teknolojiye ayak uydurmak zorundayız

Vali Yardımcısı Rıfat Ata, bilişim çağında güvenli internetin önemli olduğunu söyledi. Ata, kendi dönemlerinde daktilonun bile zor bulunduğunu belirterek, bugün ki neslin her açıdan şanslı olduğunu bildirdi.

GÜVENLİ İNTERNET GÜVENLİ GELECEK

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri tarafından İl Kültür Merkezi’nde ‘Güvenli İnternet Güvenli Gelecek’ adlı konferans düzenlendi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata, kendi dönemlerindeki teknoloji ile şimdi ki gençlerin yaşadığı teknolojinin farklı olduğunu söyledi. Şimdiki gençlerin çok şanslı olduğunu belirten Ata, kuşak farkının eğitimden, öğretime, kültürden sosyal projelere kadar etkilediğini bildirdi. İnternet ortamında herkesin dikkatli olması gerektiğini belirten Ata, gelişen bilgi çağında Türkiye’nin de önemli teknolojilere sahip olduğunu ifade etti.

 

 

YENİ NESİL ÇOK ŞANSLI

Ata, mesleğe başladığı yıllarda daktilo başladığını ancak günümüzde teknolojinin daha ilerde olduğunu söyleyen Ata, “ Zaman çok kıymetli zamanımızı iyi değerlendirmek gerekli. Milleti dini hayatımızdaki değerleri iyi bilmemiz gereklidir, yeni nesil bize göre oldukça şanslı bunların kıymetini iyi bilmek gerekli, internet sayesinde dünyadaki her şeyi aynanda öğrenile biliniyor ama interneti de doğru kullanmak son derece önemli” diye konuştu.

 

ESKİ İLE YENİ ARASINDA Kİ FARK

Ata’nın konuşmasının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Dindar ise, “ Önceden bu kadar güzel imkânlar yoktu eskiden 300-400 kişiyi bir araya toplamak oldukça zordu ama şimdi ise milyonlar bile bir tıkla aynı anda ulaşmak mümkün bunları iyi değerlendirmek gerekli” dedi. Programa Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Gençlik Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Mili Eğitim Müdürü hacı Ali Okur ve kurum müdürleri katıldı



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ