Gelin ve kaynanadan organize iş

Gelin ve kaynanadan organize iş

Zonguldak`ta, kapı kilitlerini saç tokasıyla açarak girdikleri 10`u aşkın evde hırsızlık yaptıkları iddia edilen gelin ve kaynanası ile bir akrabaları, aynı yöntemle başka bir eve girmeye çalışırken yakalandı.

SUÇU KABUL ETMEDİLER

Önceki gün akşam saatlerinde Kozlu Beldesi`ndeki Fatih Mahallesi`nde bir kişi, oturduğu apartmandaki komşusunun evine 3 kişinin girmeye çalıştığını görünce polise haber verdi. Mahallede devriye gezen bir polis ekibi, kısa sürede apartmana gelerek 3 kişiyi gözaltına aldı. Karakola götürülen 54 yaşındaki Zekiye Y. ile gelini Oya Y. ve akrabası Aynur G., suçlamayı kabul etmedi.

 

SAÇ TOKASI İLE EVLERE GİRDİLER

Polisin yaptığı araştırmada, 3 kişinin parmak izi ile daha önce hırsızlık yapılan 10`u aşkın evde tespit edilen parmak izlerinin uyuştuğu saptandı. Kente Kırıkkale`den geldikleri belirlenen 3 kişinin, bir polis memurunun da evine girerek hırsızlık yaptığı belirtildi. Kapı kilitlerini saç tokası ile açtıkları belirtilen 3 kadın, emniyetteki ifadelerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ